Vill du sjunga med oss?

Vi är alltid intresserade av nya sångare

Vill du sjunga med oss? - klicka på länken och skicka oss din intresseanmälan.

Sök till Mölndals Kammarkör!

Mölndals Kammarkör är en modern acapellakör med 24 sångare som ständigt letar efter nya musikaliska uttryck. Konstnärlig ledare och dirigent är Fredrik Berglund, utbildad dirigent, körpedagog och grundare av det digitala körinitiativet We Are Voice.
Mölndals Kammarkör har sina rötter och sin utgångspunkt i den svenska körtraditionen, men sjunger musik ur flera genrer och stilar, vilket utvecklar och utmanar både sångare och dirigent. Kören ger regelbundet konserter, såväl på egen hand som i samarbete med etablerade artister.
 
Vill du anlita Mölndals Kammarkör för ett evenemang eller konsert? Det går alldeles utmärkt. Vi är vana att framträda vid många typer av arrangemang och kan garanterat ge dig den stämning du letar efter. Kontakta oss gärna på info@molndalskammarkor.com!

Lyssna gärna på oss på Spotify

Och följ oss på sociala medier

Lägg till din egen HTML-kod här.

30

VILL DU PROVSJUNGA TILL MÖLNDALS KAMMARKÖR? VI SÖKER NU NÅGRA SÅNGARE TILL VÅRENS ENSEMBLE! Är du erfaren körsångare som vill vara med i en ensemble som ständigt utmanar dig musikaliskt och ger dig unika gemensamma upplevelser? Missa då inte chansen att söka till vår kör! Under januari har vi provsjungningar där vi lyssnar på nya sökande för vårens projekt. Mer om hur provsjungningen går till hittar du via länken nedan. Du lämnar din intresseanmälan på vår webbsida via ett formulär "Sök till Mölndals kammarkör" LÄNK TILL FORMULÄR: http://www.molndalskammarkor.com/hem/sök-till-kören-15537449 #mölndalskammarkör #molndalskammarkor #audition #sjungmedoss #kör #körsång #göteborg #goteborg #mölndal #molndal