MÖLNDALS KAMMARKÖR
Mölndals Kammarkör startades 1990 av sångarna i den dåvarande Mölndals Musikskolas Kammarkör tillsammans med körledaren Jan-Ivar Blixt. Sedan januari 2011 leds kören av Fredrik Berglund  som är utbildad musik- och körpedagog vid Musikhögskolorna i Göteborg och Örebro. Vår verksamhet bygger till största delen på projekt där musik av olika genrer och svårighetsgrad ställs samman till en föreställning, ofta med hjälp av en regissör. I vårt fall har vi samarbetat med flera olika krafter under åren där Jan Renell och på senare år Simon Ljungman och Sebastian Ring kan nämnas. Dessa har hjälpt oss skapa nya sceniska helheter som framhäver både musik och uttryck.

VI HAR TILLSAMMANS GJORT
Flera större konsertsatsningar med musik eller arrangemang skrivna för och av kören. Till exempel Vild i min mun med tolkningar av Eva Dahlgrens låtar, Det sanna ljuset med musik av Csaba Deák och lyrik av Tomas Tranströmer och Samma Luft med musik från Jesus Christ Superstar och Johann Sebastian Bachs Johannespassion.
Vårt senaste stora projekt var "På Liv och Död" (2012) där vi lät musik från bland annat Mozarts Requiem, Faures Requiem möta visor från bland andra Dan Andersson och Sofia Karlsson.
Förutom våra större projekt gör vi även julkonserter och framträdanden vid till exempel bröllop och fester.